Kusch is uw sparringpartner als het over dakbedekking gaat

Kiest u voor traditionele oplossingen of gaat u voor groen(daken)?

Dakbedekking

Met bijna zestig jaar ervaring is Kusch een gevestigde naam in regio Alkmaar (Heiloo, Castricum, Egmond, Bergen, Broek op Langedijk, Heerhugowaard). Duizenden partijen rekenen reeds op ons als het om dakbedekking gaat.

Vooruitlopend op de strengere normen is Kusch gestart met het aanbrengen van speciale zelfklevende bitumen (met behulp van warme lucht). In sommige gevallen is verkleving met koude lijm of bevestiging op mechanische wijze mogelijk. Bij elk van deze manieren blijft het gebruik van open vuur tot een minimum beperkt en wordt er volgens de NEN 6050 gewerkt.

Bijzondere dakbedekking
Kusch is er natuurlijk ook voor daken die niet plat zijn. We realiseren tevens hellende daken en daken met een bijzondere bekleding. In samenwerking met Beemster Daktuinen verzorgen we onder meer sedumdaken in regio Alkmaar en Heerhugowaard. Een sedumdak is een van de opties in groendaken en kent een paar significante voordelen ten opzichte van traditionele dakbedekking:

  • sedum dakbedekking zijn heel divers -u kunt kiezen uit 250 soorten planten- en mooi om te zien
  • met sedum verdubbelt de levensduur van uw dak
  • sedum werkt warmtewerend en geluidsisolerend
  • dit type dakbedekking is onderhoudsarm en draagt bij aan de biodiversiteit

De vetplantjes op een sedumdak overleven extreme droogte, maar ook flink vochtige periodes. En felle zon vinden ze heerlijk. Bij Kusch kunnen we eigenlijk geen reden bedenken om niet voor sedum te gaan!

Monumentale dakbedekking
Voor dakrestauraties van monumentale panden rekent gemeente Alkmaar op de expertise van Kusch. En dat is niet voor niets, want wij hebben het vakmanschap voor dit soort werkzaamheden gewoon in huis!

Isolatie
Dakisolatie vraagt om gedegen onderzoek. Kusch kijkt voor toepassing van isolatiematerialen altijd eerst naar de bouwfysische aspecten en maakt windbelastingberekening om eventuele problemen te voorkomen. En we besteden dezelfde aandacht aan hemelwaterafvoer en noodoverstorten. Dankzij de focus op veiligheid en de constructie zijn onze opdrachtgevers verzekerd van passende dakbedekking met de juiste isolatie.

Waarom Kusch?
Er zijn verschillende bedrijven in regio Alkmaar en Heerhugowaard die uw wensen op het gebied van dakbedekking waar kunnen maken, waarom zou u kiezen voor Kusch?

  • We zijn uw sparringpartner als het over dakbedekking gaat 
  • We zijn altijd bereikbaar en staan 24/7 paraat om storingen te verhelpen 
  • We zijn scherp op innovatie. Wij zorgen voor het beste rendement voor uw investering 
  • We zijn een partij met kundig personeel en hebben een groot netwerk met samenwerkingspartners waarmee we elke klus weten te klaren

 

vraag offerte aan
Heeft u een storing?


Bel direct: 072 - 562 34 34