Kusch is uw sparringpartner als het over sanitair gaat

 Van de indeling en afwerking van uw nieuwe badkamer tot verduurzamingswerkzaamheden. We staan voor u klaar!

Sanitair

Kusch is gek op sanitairwerk. We vinden het fantastisch om van uw oude toilet of badkamer een ruimte te maken waarin u zich optimaal kunt ontspannen. Maar we zijn er ook voor de praktische oplossingen. Dit maakt ons dé partij in Alkmaar en omstreken (Heiloo, Castricum, Limmen, Bergen, Egmond, Broek op Langedijk en Heerhugowaard) voor uw sanitairwerken.

Installatiebedrijf
Met sanitair bedoelt men alle installaties die op de waterleiding zijn aangesloten en een afvoer hebben. Deze installaties vind je zowel in woning- als in utiliteitsbouw. Onze ervaren loodgieters zorgen voor feilloos werkende water- en afvoerleidingen en zorgen dat deze netjes uit het zicht worden verwerkt. En dan zijn de kranen, het toilet, het bad, de wastafel(s) en de douchecabine aan de beurt. We installeren alle sanitaire onderdelen met de grootste zorg. Maar als installateur kunnen we natuurlijk niet alles zelf. Stuc-, tegel- en schilderwerk laten we over aan de experts in ons netwerk. Maar: we blijven wel uw aanspreekpunt. Zo nemen wij onze opdrachtgevers al het werk uit handen.

Ontwikkelingen in sanitair
Ook op het gebied van sanitair gaat verduurzamingsontwikkelingen razendsnel. Veel van deze ontwikkelingen zijn geënt op het tegengaan van verspilling van water en energie. Dat heeft zowel te maken met de intrinsieke motivatie van gebruikers als met de normen in het Bouwbesluit. Het spreekt voor zich dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Onderhoud en service aan sanitair
De installatietechniek heeft geen geheimen voor het team van Kusch. Onze goed geschoolde monteurs zorgen voor vakkundige installatie van uw sanitair en zijn er ook als het tijd is voor onderhoud of als er onverhoopt een storing optreedt. Druppelt uw kraan? Is er een leiding lek? Ontbreekt het u aan warm water? Wij beschikken over een eigen servicedienst die 24/7 tot uw beschikking staat. Omdat wij onze klanten graag direct willen helpen met het oplossen van storingen maken wij bewust geen gebruik van callcenters. Als u belt, krijg u direct een monteur van Kusch aan de lijn. Ook in het weekend.

Waarom Kusch?
Er zijn verschillende installatietechnische bedrijven in regio Alkmaar en Heerhugowaard, waarom zou u kiezen voor Kusch?

  • We zijn uw sparringpartner als het over sanitair gaat 
  • We zijn altijd bereikbaar en staan 24/7 paraat om storingen te verhelpen 
  • We zijn scherp op innovatie. Wij zorgen voor het beste rendement voor uw investering 
  • We zijn een partij met kundig personeel en hebben een groot netwerk met samenwerkingspartners waarmee we elke klus weten te klaren

 

vraag offerte aan
Heeft u een storing?


Bel direct: 072 - 562 34 34