Kusch is uw sparringpartner als het over installatietechniek gaat

Van de indeling en afwerking van uw nieuwe badkamer tot verduurzamingswerkzaamheden. We staan voor u klaar!

Installatietechnisch bedrijf in Alkmaar, Heerhugowaard en de rest van Noord-Holland

Met meer dan zestig jaar ervaring kan men in de regio Alkmaar eigenlijk niet meer om Kusch heen. Het installatietechnische bedrijf realiseert niet alleen centrale verwarming, ventilatiesystemen en gas- en waterinstallaties voor woningen, kantoren en utiliteitsgebouwen, Kusch verzorgt ook complete badkamers en keukens. En omdat we bij Kusch niet van half werk houden, zorgen we niet alleen voor het installatietechnische deel. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op volledig afgemonteerde en vakkundig betegelde en geschilderde badkamers en keukens. En het spreekt voor zich dat wij het aanspreekpunt zijn.

Onderhoud en service
De installatietechniek heeft geen geheimen voor het team van Kusch. Ons goed geschoolde team van monteurs kennen het klappen van de zweep. Ze zorgen dus voor vakkundige installatie en zijn er ook als het tijd is voor onderhoud of als er onverhoopt een storing optreedt. Onze kracht zit in de integrale aanpak: van ontwerp en uitvoering tot coördinatie en nazorg. Aan kwaliteit doen wij geen concessies. Wij hebben een eigen servicedienst die 24/7 tot uw beschikking staat. Omdat wij onze klanten graag direct willen helpen met het oplossen van storingen aan installatietechnische systemen maken wij bewust geen gebruik van callcenters. Als u belt, krijgt u direct een monteur van Kusch aan de lijn. Ook in het weekend.

Installatietechniek – verwarming
Onze installatiemonteurs zorgen voor de plaatsing van cv-ketels, warmtepompen en zonneboilers, leggen hiervoor het leidingwerk en zorgen voor de koppeling van de systemen.

Installatietechniek – water
Kusch is er ook voor het aanleggen van waterleidingen en de aansluiting op de riolering. Dit loodgieterswerk is waar het bijna zestig jaar geleden allemaal mee begon.

Installatietechniek – gas
Niet iedereen kan of wil al van het gas af. Daarom houden we deze expertise de komende jaren nog gewoon in huis.

Installatietechniek – sanitair
We zijn er ook voor de inrichting van complete badkamers en keukens. Natuurlijk doen we niet alles zelf -het verzorgen van stuc-, tegel- en schilderwerk is niet onze expertise- maar we zorgen wel dat het gedaan wordt. En Kusch blijft uw aanspreekpunt gedurende het gehele proces.

Waarom Kusch?

Er zijn verschillende installatietechnische bedrijven in regio Alkmaar en Heerhugowaard, waarom zou u kiezen voor Kusch?

  • We zijn uw sparringpartner als het over installatietechniek en verduurzaming gaat 
  • We zijn altijd bereikbaar en staan 24/7 paraat om storingen te verhelpen 
  • We zijn scherp op innovatie. Wij zorgen voor het beste rendement voor uw investering 
  • We zijn een partij met kundig personeel en hebben een groot netwerk met samenwerkingspartners waarmee we elke klus weten te klaren

 

Vraag een offerte aan
Heeft u een storing?


Bel direct: 072 - 562 34 34