Installatiebedrijf Kusch is van vele markten thuis

Zakelijke en particuliere opdrachtgevers in de regio Alkmaar en Heerhugowaard kunnen op ons rekenen wat betreft: installatietechniek - klimaatbeheersing - verwarming - warmtepomp - dakbedekking - riolering - loodgieterswerk - koper-, lood- en zinkwerk - sanitair 

Over Kusch Alkmaar

Ook het onderhoud kunt u met een gerust hart uit handen geven. Wij beschikken over een eigen servicedienst die 24/7 tot uw beschikking staat. Omdat wij onze klanten graag direct willen helpen met het oplossen van storingen aan verwarmingsketels, installaties, riolering en u zo snel mogelijk van vervelende lekkages af willen helpen, maken wij bewust geen gebruik van callcenters. Als u belt, krijgt u direct een monteur van Kusch aan de lijn. Ook in het weekend.

Kusch en de energietransitie
Het kan niemand zijn ontgaan: er is op dit moment enorm veel aandacht voor de energietransitie. Terechte aandacht, want om de aarde leefbaar te houden, moéten er zaken veranderen. Wat betekent dat voor u? Is de aanschaf van een cv-ketel nog te verantwoorden of is de warmtepomp een betere keuze? En past deze dan bij uw woning, wensen en budget? Kusch denkt met u mee. We zijn overtuigd van de meerwaarde van energiezuinige producten, maar kijken vooral ook naar de situatie. Dat geldt ook voor uw gasaansluiting. Er komt een moment dat onze woningen van het gas af moeten, maar wanneer is het juiste moment? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Innovatief
Daarnaast komen we graag met innovatieve oplossingen. Er valt tegenwoordig namelijk heel wat te kiezen. Tussen het isoleren van een plat dak en het toepassen van sedumdaken bijvoorbeeld. Deze groene daken verdubbelen de levensduur van het dak, zijn onderhoudsarm en weren warmte. Hiermee is dit een prima alternatief voor reguliere isolatieoplossingen.

Kusch is uw sparringpartner als het over installatietechniek gaat. Van de indeling en afwerking van uw nieuwe badkamer tot verduurzamingswerkzaamheden. We staan voor u klaar!

contact opnemen
Heeft u een storing?


Bel direct: 072 - 562 34 34