Kusch is er als het over uw loodgieterswerk gaat

Bij de aanleg, voor het onderhoud en wanneer u een storing heeft

 

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is waar het allemaal mee begon. Inmiddels zorgen we al meer dan zestig jaar voor de aanleg en het onderhoud van verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen en rioleringen. Puur vakwerk waar we tot op de dag van vandaag niet op uitgekeken zijn, integendeel.

Aanleg
Wij werken voor woningcorporaties, bedrijven, (semi)overheid, vastgoedmaatschappijen, scholen en particulieren. Zoekt u een specialist voor de aanleg van uw verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen of rioleringssysteem in Alkmaar en omstreken (Heiloo, Castricum, Limmen, Bergen, Egmond, Broek op Langedijk en Heerhugowaard)? Kusch is al bijna zestig jaar de partij voor het zorgvuldig aanleggen en aansluiten van loodgieterswerk. De expertise van ons team en de inzet van uitsluitend KOMO-gecertificeerde materialen zorgen samen voor een kwalitatief uitmuntende oplossing tegen een marktconforme prijs.

 • Verwarming
  Met zestig jaar ervaring is Kusch een bekende naam in regio Alkmaar en Heerhugowaard. Duizenden partijen rekenen reeds op ons als het om loodgieterswerk gaat. We leveren complete centrale verwarmingsinstallaties, warmwatersystemen, vloerverwarming, ventilatiesystemen met warmteterugwinning, zonneboilers en stralingspanelen voor woningen, bedrijfspanden en gebouwen.
 • Sanitair
  Bent u toe aan nieuw sanitair? Lekt een van uw kranen? Wilt u een inloopdouche laten aanleggen? Met ons loodgieterswerk bent u zeker van de beste kwaliteit.
 • Waterleidingen
  Kusch is expert in het aanleggen en repareren van waterafvoeren voor huishoudelijk afvalwater en hemelwater. Lekt jouw kraan of is de waterleiding gesprongen? Wij zijn al onderweg! We repareren sanitair, keuken- en tuinaansluitingen en leggen en repareren ook waterleidingen voor badkamers en keukens.
 • Riolering
  De riolering is het centrale punt waar afvalwater wordt geloosd en getransporteerd naar het gemeenteriool. Dat vraagt om vakkundig loodgieterswerk. Kusch weet met haar jarenlange ervaring leefomgevingen veilig en gezond te houden.

Waarom Kusch?
Er zijn verschillende bedrijven in regio Alkmaar en Heerhugowaard die uw wensen op het gebied van loodgieterswerk waar kunnen maken, waarom zou u kiezen voor Kusch?

 • We staan voor u klaar als het over loodgieterswerk gaat 
 • We zijn altijd bereikbaar en staan 24/7 paraat om storingen te verhelpen 
 • We zijn scherp op innovatie. Wij zorgen voor het beste rendement voor uw investering 
 • We zijn een partij met kundig personeel en hebben een groot netwerk met samenwerkingspartners waarmee we elke klus weten te klaren

 

vraag offerte aan