Kusch is er als het over uw riolering gaat

 Bij de aanleg, voor het onderhoud en wanneer u een acuut rioleringsprobleem heeft

Riolering

Kusch is niet alleen specialist in installatie- en daktechniek, wij zijn ook uw partij als het gaat om de aanleg, het ontstoppen en reinigen van afvoeren en rioleringen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken.

Aanleg van riolering
Wij werken voor woningcorporaties, bedrijven, (semi)overheid, vastgoedmaatschappijen, scholen en particulieren. Zoekt u een specialist voor de aanleg van uw rioleringssysteem in Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken? Kusch is al bijna zestig jaar de partij voor het zorgvuldig aanleggen en aansluiten van rioleringssystemen. De expertise van ons team en de inzet van uitsluitend KOMO-gecertificeerde materialen zorgen samen voor een kwalitatief uitmuntend rioleringssysteem tegen een marktconforme prijs.

Onderhoud van riolering
Met gedegen onderhoud gaat uw riolering langer mee. Kusch levert een complete service op dit gebied. Uw riolering word tot op de bodem gereinigd en verstopte afvoerleidingen en mankementen worden volledig in kaart gebracht. Met de meest moderne digitale meet- en inspectieapparatuur -denk aan camera-inspectie en rookdetectie- sporen wij iedere oneffenheid in het systeem op en leggen deze vast in een overzichtelijk inspectierapport. Natuurlijk zijn wij er ook als het gaat om de aanleg van pomp- en vetputten, olie-vetafscheiders en zandvangers.

Ook op rioleringsgebied gaan de vakmensen van Kusch oplossingsgericht te werk: in samenspraak met de opdrachtgever stellen wij een totaalpakket samen. Van probleemanalyse tot het graaf- en straatwerk: alle voorkomende werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Service
Onze goed geschoolde monteurs zorgen voor vakkundige installatie van uw riolering en zijn er ook als het tijd is voor onderhoud of als er onverhoopt een storing optreedt. Wij beschikken over een eigen servicedienst die 24/7 tot uw beschikking staat. Omdat wij onze klanten graag direct willen helpen met het oplossen van rioleringsproblemen maken wij bewust geen gebruik van callcenters. Als u belt, krijg u direct een monteur van Kusch aan de lijn. Ook in het weekend.

Waarom Kusch?
Er zijn verschillende bedrijven in regio Alkmaar en Heerhugowaard die uw wensen op het gebied van riolering waar kunnen maken, waarom zou u kiezen voor Kusch?

  • We staan voor u klaar als het over riolering gaat 
  • We zijn altijd bereikbaar en staan 24/7 paraat om storingen te verhelpen 
  • We zijn scherp op innovatie. Wij zorgen voor het beste rendement voor uw investering 
  • We zijn een partij met kundig personeel en hebben een groot netwerk met samenwerkingspartners waarmee we elke klus weten te klaren

 

vraag offerte aan
Heeft u een storing?


Bel direct: 072 - 562 34 34