Kusch is uw sparringpartner als het over verwarming gaat

Voor reguliere én duurzame oplossingen. We staan voor u klaar!

Verwarming

Met bijna zestig jaar ervaring is Kusch een bekende naam in regio Alkmaar, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Bergen en Castricum. Duizenden partijen rekenen reeds op ons als het om verwarming gaat. We leveren complete centrale verwarmingsinstallaties, warmwatersystemen, vloerverwarming, ventilatiesystemen met warmteterugwinning, zonneboilers en stralingspanelen voor woningen, bedrijfspanden en gebouwen. Uiteraard geheel afgestemd op de situatie.

Veel keus in verwarmingsoplossingen
Het aanbod in verwarmingsoplossingen is erg groot. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook als u de cv-ketel vaarwel wilt zeggen en de ambitie heeft om te verduurzamen. Want is een warmtepomp een oplossing voor de verwarming van uw specifieke woning of bedrijfspand? Is een aansluiting op stadsverwarming een optie? Of zijn er andere maatregelen nodig? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Naar aanleiding van uw huidige situatie, persoonlijke wensen en uw budget brengen wij een gedegen advies uit.

Altijd paraat
Wat voor verwarmingssysteem u ook heeft. Kusch staat voor u klaar. Onze goed geschoolde monteurs zorgen voor vakkundige installatie en zijn er ook als het tijd is voor onderhoud of als er onverhoopt een storing optreedt. Onze kracht zit in de integrale aanpak: van ontwerp en uitvoering tot coördinatie en nazorg. Aan kwaliteit doen wij geen concessies. Wij hebben een eigen servicedienst die 24/7 tot uw beschikking staat. Omdat wij onze klanten graag direct willen helpen met het oplossen van storingen aan verwarmingssystemen maken wij bewust geen gebruik van callcenters. Als u belt, krijg u direct een monteur van Kusch aan de lijn. Ook in het weekend. Wij laten u niet in de kou staan.

Goed om te weten: met een onderhoudscontract bent u zeker van gericht onderhoud op het juist moment. We adviseren u graag!

Waarom Kusch?
Er zijn verschillende bedrijven in regio Alkmaar en Heerhugowaard die uw wensen op het gebied van verwarming waar kunnen maken, waarom zou u kiezen voor Kusch?

  • We zijn uw sparringpartner als het over verwarming gaat 
  • We zijn altijd bereikbaar en staan 24/7 paraat om storingen te verhelpen 
  • We zijn scherp op innovatie. Wij zorgen voor het beste rendement voor uw investering 
  • We zijn een partij met kundig personeel en hebben een groot netwerk met samenwerkingspartners waarmee we elke klus weten te klaren

 

vraag offerte aan
Heeft u een storing?


Bel direct: 072 - 562 34 34