Kusch is uw sparringpartner als het over klimaatbeheersing gaat

Van vooronderzoek tot ontwerp en realisatie. We staan voor u klaar!

Klimaatbeheersing in Alkmaar en Heerhugowaard

Kusch is specialist in verwarming en koeling. Wij realiseren met onze klimaatbeheersingssystemen het gewenste klimaat in uw woning, kantoor of utiliteitsgebouw.

Wat is klimaatbeheersing?
Klimaatbeheersing wordt ook Climate Control genoemd en is eigenlijk precies wat het woord zegt: beheersing van het klimaat. In afgesloten ruimtes weliswaar. Klimaatbeheersing zorgt voor koele óf warme lucht én ventilatie van de ruimte. Het systeem zorgt letterlijk voor regulering van het binnenklimaat, hoe warm of koud het buiten ook is. Klimaatbeheersing leunt op drie factoren: temperatuur, ventilatie en isolatie.

Temperatuur
De een werkt het liefst in een ruimte van 24 graden, een ander heeft de voorkeur voor een koelere ruimte. Een comfortabele temperatuur is dus voor iedereen anders. Des te fijner wanneer je de temperatuur waarin je woont of werkt zelf kunt beïnvloeden. Het verwarmingselement in een klimaatbeheersingssysteem kan op diverse manieren worden ingericht: middels vloerverwarming, centrale verwarming of verwarming via de lucht.

Ventilatie
Klimaatbeheersing kan niet zonder ventilatie ofwel het verversen van de lucht. Ventilatie kan zowel natuurlijk als mechanisch worden gerealiseerd. Bij natuurlijke ventilatie zet u simpelweg een raam of deur open. Bij mechanische ventilatie wordt gebruik gemaakt van luchtkanalen, aangedreven door een ventilator.

Isolatie
Met goede isolatie houdt u in de zomer de warmte buiten en in de winter juist binnen. Dé reden voor Kusch om dit aspect niet te vergeten. Klimaatbeheersing valt of staat met de combinatie van factoren. Wij adviseren u graag!

Heeft u behoefte aan klimaatbeheersing? Wij komen graag ter plaatse om uw mogelijkheden te bespreken. Wij maken een op maat gemaakt plan dat perfect bij uw wensen en het bouwwerk past.

Waarom Kusch?
Er zijn verschillende bedrijven in Noord-Holland die uw wensen op het gebied van klimaatbeheersing waar kunnen maken, waarom zou u kiezen voor Kusch?

  • We zijn uw sparringpartner als het over klimaatbeheersing gaat 
  • We zijn altijd bereikbaar en staan 24/7 paraat om storingen te verhelpen 
  • We zijn scherp op innovatie. Wij zorgen voor het beste rendement voor uw investering 
  • We zijn een partij met kundig personeel en hebben een groot netwerk met samenwerkingspartners waarmee we elke klus weten te klaren

 

vraag offerte aan