Ervaar frisheid en comfort op het hoogste niveau

Interesse in een Geberit AquaClean douchewc? Kusch installeert uw toilet binnen één dag

Maak van uw toilet een wellnessoase met een AquaClean douchewc

Water is verfrissend, hygiënisch en comfortabel. Waarom zou u hier geen gebruik van maken op uw toilet? De Geberit AquaClean douchewc is een toilet en bidet in één en heeft een ingebouwde douchefunctie: de WhirlSpray. Met een druk op de knop reinigt deze het onderlichaam met warm water.

Afhankelijk van het model zijn er ook extra comfortfuncties in het toilet aanwezig, zoals een warmeluchtföhn en een ingebouwde geurzuivering. Welk model u ook kiest: Kusch maakt van uw toilet een wellnessoase. 

Een passende AquaClean douchewc voor elke situatie
Geberit biedt met AquaClean Mera, Tuma en Sela een volledig assortiment, van complete douchewc-modellen tot een flexibele toiletzitting met douchefunctie. 

  • De AquaClean Mera biedt frisheid en comfort op het hoogste niveau en is geschikt voor iedereen die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness.

  • De AquaClean Sela is stijlvol en minimalistisch en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de WhirlSpray-douchetechnologie, de stille en effectieve TurboFlush-spoeling en randloze, gemakkelijk te reinigen keramiek.

  • De AquaClean Tuma is een compacte alleskunner en is verkrijgbaar in een wandhangend en vloerstaand model.  

Snelle en professionele installatie door Kusch
Bent u overtuigd van de voordelen van het reinigen met water? En wilt u een AquaClean douchewc aanschaffen? Installatiebedrijf Kusch is een ervaren en erkende Geberit AquaClean montagespecialist. Binnen één dag toveren wij uw toilet of badkamer om in een ware wellnessoase.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

vraag offerte aan
Een wellnessoase op uw toilet?

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.