Bedrijfspand voorzien van zonnepanelen

Duurzaamheid speelt een cruciale rol binnen installatiebedrijven. In deze ontwikkeling hebben wij duurzaamheid geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. Onlangs hebben we ons dak voorzien van 76 hoogwaardige zonnepanelen in samenwerking met Tim-Wai Elektrotechniek van het merk DMEGC, onder constructie van Van der Valk Solar Systems. Met behulp van de app Fusion Solar hebben wij inzicht in de statistieken. Voorafgaand is het dak opnieuw geïsoleerd met PIR isolatiemateriaal, wat bijdraagt aan een energiezuinige omgeving.

Als onderdeel van onze duurzaamheidsinitiatieven hebben we ook drie energiezuinige dakventilatoren van Zehnder MX Manual 110 geïnstalleerd. Deze ventilatoren zijn uitgerust met hoogrendement gelijkstroommotoren, wat samen met het diagonale uitblaaspatroon zorgt voor een optimaal luchtrendement. Door de motor en elektronica buiten de hoofdluchtstroom te plaatsen, profiteren we van natuurlijke koeling door de buitenlucht.

Bij Installatiebedrijf Kusch blijven we innoveren en investeren in milieuvriendelijke oplossingen om onze impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd onze klanten de hoogste kwaliteit en efficiëntie te bieden.