Horeca totaalleverancier VHC Jongens

Installatiebedrijf Kusch b.v. heeft in opdracht van horeca totaalleverancier VHC Jongens het installatiewerk voor de nieuwe kantoren in Oostzaan mogen verzorgen. 

Voor de kantoorpanden is er gekozen voor een duurzame WTW-installatie, een warmte terugwininstallatie. De WTW-installatie zorgt voor het afzuigen en inblazen van gezonde en frisse buitenlucht en is ontwikkeld voor het creëren van een optimaal binnenklimaat.

De WTU-EC-EI verwarmt de koude lucht van buiten met de warme lucht van binnen. De installatie is uitgevoerd met een bypass, wat ervoor zorgt dat er ‘s nachts koude, gefilterde lucht van buiten naar binnen wordt geblazen. Daarbij wordt er ook vocht teruggewonnen, door middel van een enthalpie wisselaar. Deze zorgt automatisch dat de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid op een comfortabel niveau blijven.

Voordelen van de WTU-2000-EC-E

  • Een zeer hoog rendement door de achterovergebogen schoepen
  • Een erg laag energieverbruik
  • Geïsoleerd om geluidsoverlast te minimaliseren
  • Ventilatie geregeld per ruimte waardoor hij zeer gericht te sturen is
  • Centraal uit te lezen via Corrigo E-tool Ventilion
  • Wordt geleverd inclusief een Regin regelaar en digitaal bedieningspaneel

Het kanalensysteem is onderdeel geworden van het interieur met een industriële zwarte look in de centrale gangen. De WTW-installatie is geheel ingeregeld naar de gevraagde luchthoeveelheden. 

De kantoren zijn voorzien van een eigen koffiehoek met keuken. De keuken hebben wij voorzien van een vaatwasser en een zwarte Quooker Fusion Round. De Quooker geeft direct koud, warm en kokend water.  

De toiletgroepen hebben een luxe uitvoering gekregen met mat grijze wastafels. De moderne urinoirs van Geberit Preda 116.072.00.1 zijn gemaakt van duurzaam keramiek en beschikken over geïntegreerde besturing.

Oplevering: Mei 2023