Isoleren daken en vernieuwen dakbedekking gymlokaal ca 500m2

Duurzaamheid staat bij Kusch maar ook bij de Gemeente Alkmaar hoog in het vaandel, en daarom zijn we samen met de Gemeente deze weg ingeslagen om de gebouwen, sportcomplexen te gaan verduurzamen. Voor deze gymzaal in Oudorp hebben wij de opdracht gegund gekregen om de daken van de kleedkamers en gymzaal compleet te renoveren. Er is gekozen voor een compleet nieuwe pakket op het dak aan te brengen, bestaand uit een PIR dakisolatie en  een nieuwe 2 laags dakbedekking.

Omdat het dak pakket omhoog gaat moeten we de dakopstanden en boeidelen  ook verhogen (Trespa), dit doen wij geheel in eigen beheer. (1 aanspreekpunt) Ook het loodwerk in de gevel moet hierdoor omhoog gebracht worden, dit gebeurd op de juiste manier door stenen uit de gevel te halen en nieuw loodvervanger (vandalisme) tegen het binnenblad aan te brengen, dit is een tijdrovende klus wat in fases dient te gebeuren.

Het tijdelijk verwijderen en herplaatsen van de zonnepanelen hebben wij uiteraard ook verzorgd.Voor dit project zal een 10 jarige verzekerde garantie (certificaat) worden afgegeven.

Neem contact met ons op
Heeft u een storing?


Bel direct: 072 - 562 34 34